Mjukvara

20131125_stileben_078.jpg

Med mjukvara menar vi den personliga service som gör det lilla extra. Det är vår kunskap, vårt engagemang och vår flexibilitet som följer våra hårda varor till dig.

Hos oss blir du som kund upplyst. Du får möjlighet att bilda dig på de områden du tänker ge dig in på. Vi guidar dig runt bland alternativ och prisklasser tills du hittat din perfekta lösning och produktval för just ditt projekt.

 Vi har tillskansat oss kunskap om hur man utvecklar bra kosmetiska produkter genom många års erfarenhet, skolor och olika samarbeten. Vi vågar påstå att vi är bland dom vassare i stan på att skapa dofter. Här arbetar vi med att tyda dig som kund och leda dig genom en värld av dofter till dess att du funnit din signaturdoft. Vi förenar hårdvaran- doftämnen och mjukvara- vår kunskap, på samma sätt som kropp och själ följs åt.

 

20131125_stileben_029-copy.jpg

20131125_stileben_067.jpg

Vi utvecklar hela serier och koncept på era uppdrag.

Vår ambition är att du ska bli tydlig mot kunden, användaren ska förstå produkten och dess budskap. Om användaren av produkterna får tydlighet gör dom också enklare val.

Vi har en tro på att marknaden behöver rätt information på ett lättillgängligt sätt. På så vis kan konsumenterna utbilda sig och stärkas i sin övertygelse om produkterna. Branschen blir renare och lovorden mer grundade.